60-talshuset blev en modern pärla

Det var en ansiktslyftning utöver det vanliga när ett anonymt hus på en av de finare adresserna i Esbjerg förvandlades till en pärla med havsutsikt.
 

 

 

När man ser huset idag är det svårt att tro det.

Men under många års tid stod ett klassiskt litet enfamiljshus på den attraktiva tomten, i närheten av havet i Esbjerg, som man inte stannade till vid utan att ha ett ärende dit.

Men efter en genomgripande totalrenovering står huset där som en arkitektonisk pärla, man har verkligen tagit till vara tomtens möjligheter, skapat många spännande vinklar och detaljer – inte minst har man lagt till en andra våning som verkligen flyttat det attraktiva havet närmare in på knuten.
 

 

För att skapa den rätta känslan har man använt ivarssons exklusiva fasadskiva Frontline i mörkgrått, tillsammans med en vit skiva i flera detaljer. Arkitekten ville skapa en stark, varaktig färg och det vackra grå intrycket understryks av de smäckra, svarta fönstren och vita, putsade fasadelement.

Frontlineskivan har dessutom en extra stark ytbehandling som inte bara gör skivan perfekt för det nordiska klimatet, den gör också att skivan klarar den fuktiga, salta havsluften som det ”nya” gamla huset stoltserar i.
 

 

 

 

 

 

Tillbaka till referenser

 

ivarsson, Hästvägen 4 A,  SV-212 35 Malmö,  T: +46 10-331 26 00,  M: info.ivarssonsverige@etexgroup.com

Vi använder också cookies på vår webbplats

För att förbättra användarupplevelsen och göra det lättare för dig och andra besökare att använda vår webbplats använder vi cookies.
Genom att trycka vidare på sidan godkänner du att vi kan använda cookies för att logga ditt beteende.
Jag skulle vilja läsa mer om cookies